Waar heb jij je schoolspullen gekocht?

Doe mee aan het Back To School onderzoek over schoolspullen en maak kans op een Bol.com bon van 25 euro.

Kees van Nieuwkerk komt chatten

Kees van Nieuwkerk komt chatten

Door Simon

Kees van Nieuwkerk komt chatten op Scholieren.com! Donderdag 16 december van 17 uur tot 18.00 uur neemt de jonge filmmaker plaats in onze chatbox en kun je hem het hemd van het (sexy) lijf vragen.

Kees is pas 22, maar regisseerde dit jaar al een bioscoopfilm: Sterke Verhalen, een uit de hand gelopen project van hem en zijn vriend Teddy Cherim. En binnenkort debuteert Kees met het boek 'Het is weer raak met Kees en Sjaak': " Kees en Sjaak hebben hun diploma van de middelbare school op zak en doen een jaar niets, behalve dat waar ze zin in hebben."

Kees begon zijn schrijfcarriere bij het succesvolle jongerenmagazine Spunk en heeft nu een column in de Fancy. Nadat hij werd afgewezen voor de Nederlandse Filmacademie, wist 'ie wel een plekje bij de Britse Filmacademie te bemachtigen. Kees is al 22 jaar de zoon van Matthijs van Nieuwkerk, van De Wereld Draait Door.

21 december is Kees een van de hoofdgasten op de Nightwriters Eindejaarsshow in Paradiso. Maar da's niet voordat 'ie op 16 december een bezoek brengt aan: juist ja, Scholieren.com. Welke vraag ga jij 'm stellen? De vijf leukste vragen worden beloond met zijn nieuwe boek.

Vrees je dat je het vergeet? Schrijf je dan in voor onze herinneringsmail.

Gepubliceerd op 10 december 2010
ADVERTENTIE
Laat van je horen: schrijf een brief en kom in de krant 📰

Ook dit jaar organiseert Nieuws in de Klas een schrijfwedstrijd waarbij het winnende verhaal wordt gepubliceerd in de krant. Schrijf jij het meest vlammende betoog, best onderbouwde of scherpste opinie over wat er nu speelt in de wereld, dichtbij of ver weg? Of het nu gaat over het milieu, geloof, vluchtelingen of het nieuwe kabinet, AI of gender-issues, alle meningen zijn welkom. 

Doe mee!

REACTIES

D.

D.

Ben echt fan van keessie!!
Ga zeker kijken of k tijd heb voor n chat!!

13 jaar geleden

K.

K.

Haha.
Ik ben geabonneerd op de Fancy waar hij ook columns schrijft. Sterke Verhalen ga ik zeker zien.

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.