Welke scholen overweeg jij bij je studiekeuze?

Doe mee aan dit onderzoek over jouw studiekeuze en maak kans op een Bol.com bon van 25 euro.

Blokken voor korting

Blokken voor korting

Door Kim

Hard leren doen Haagse leerlingen niet meer voor een goed rapport, maar om gratis te kunnen Wii'en of Xbox'en. Wie een acht of hoger haalt bij een proefwerk, mag namelijk een half uur gaan gamen bij een gamecenter.

Ook in Rotterdam worden leerlingen uitgedaagd om hoge cijfers te halen: sinds deze maand bestaat het concept SchoolMiles, waarbij scholieren punten kunnen ontvangen bij hoge cijfers of een goede inzet. Een 6,5 voor een vak levert tien punten op, een 10 tweehonderd. Per punt krijg je 10 cent korting op bijvoorbeeld rijles.

Zou jij van dit soort lokkertjes beter je best gaan doen op school?

Gepubliceerd op 19 oktober 2009

REACTIES

H.

H.

zeer zeker wel! mja ik doe al me best om mee te kunnen doen aan Giving Back! nou ja ik ga me best doen na de herfstvakantie, en nadat ik me nederlands leesverslag stencil heb gevonden en nadat ik me bio essay heb gemaakt:| ik heb nog heel wat te doen....

15 jaar geleden

A.

A.

Nee, ik vind dat het uit jezelf komen moet...

15 jaar geleden

T.

T.

Zeker wel, actief stimuleren om goede punten te halen, zou zeker wel werken. Is miss. niet helemaal de juiste methode, maar toch, het werkt echt wel

14 jaar geleden

M.

M.

Vind het belachelijk dat je een scholier eerst iets beloven, voordat hij of zij zijn best gaat doen. Je doet het voor jezelf, kop op nou.

14 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.