Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Liefdesbrievenschrijvers gezocht

Liefdesbrievenschrijvers gezocht

Door Oscar

Gisteren las ik dit artikel over de datingscene waar wij in verzeild zijn geraakt. Net als de auteur van dat stuk vind ik het huidige paringsklimaat drie keer kut. Geen flauw idee hebben waar je aan toe bent door digitale barrières of achterlijke mindgames. Nu ben ik zelf heel gelukkig in de liefde (lees: semi-gelukkig), maar heel veel jongeren zijn dat niet. Daarom heb ik als streven om twee van jullie via ouderwetse liefdesbrieven bij elkaar te krijgen. 

Het idee

Ongelukkige vrijgezellige scholieren mailen mij een korte introductie en vertellen waarom zij nog geen wederhelft te pakken hebben weten te krijgen. 

En dan?

Vervolgens kies ik twee einzelgängers die volgens mijn alwetendheid goed bij elkaar passen. Deze twee krijgen bericht.

Ja, en dan?

Dan gooi ik een muntje op om te bepalen wie er mag beginnen met schrijven. Deze geluksvogel schrijft een brief aan de ander waarmee het gesprek op gang wordt gebracht. Omdat anonimiteit een groot goed is, mogen de brieven geschreven worden onder een schuilnaam. 

Om onze lezers op de hoogte te houden van jullie vorderingen worden de brieven gepubliceerd op Scholieren.com. Heel leuk, en helemaal niet eng, want: het mag allemaal anoniem.

En dan?

Wanneer de twee besluiten elkaar te willen ontmoeten, dan wordt deze date op poten gezet en gefinancierd door Scholieren.com. Alles voor de liefde. 

Dat is een fantastisch idee, Oscar

Nou en of.

Geef je op!

Ben jij een super leuk menselijk wezen (ik durf in dit maatschappelijke klimaat geen gender te benoemen), maar is het nog niet voorgekomen dat soortgenoten jou op een romantische manier beter hebben leren kennen, mail dan naar oscar@scholieren.com.

 

 

Gepubliceerd op 24 augustus 2017

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.